A facebook az új TV. A magyar lakosság többet tölt Facebook előtt, mint TV előtt. Amerikában a Youtube-ról indított keresések száma megelőzte a Google-t. A videó az új média, aminek használatával magad mögé parancsolhatod a versenytársaidat!
Jelenleg zajlik Afrika felosztása.
Az a helyzet, hogy mára elkerülhetetlen a videó hatás- többszöröző erejének használata a kommunikációdban.
Egy kérdés marad:
Ki lép ki a komfortzónáján kívülre azzal, hogy megtanulja a videós szereplés fortélyait? Te, vagy a konkurenciád?

Képzeld el a legjobb napodat. Minden a lehető legjobban alakul. A legjobb formádat hozod, tele vagy energiával. Tökéletesen meggyőző vagy, lehengerlő és ellenállhatatlan. Minden sikerül. Ezt a napodat tudod egy videóval leklónozni és hatás- többszörözni. Amit egyszer sikerül tökéletesen eladnod, vagy elmagyaráznod, azt soha többé nem kell megismételned. Addig amíg alszol vagy dolgozol, a videód akár ezreket tájékoztat vagy győz meg a terméked vagy szolgáltatásod előnyeiről, értékeiről.

DE!

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a videó sikerességét a felkészülés mélysége, tudatossága határozza meg igazán! Ha felkészülés nélkül fogsz hozzá, eredményesebb, ha lottózol. A videó alkalmazásakor pontosan akkora lesz az elért eredmény, amennyire felkészülten fogsz hozzá a film elkészítéséhez. Ezért összegyűjtöttük tapasztalatainkat. Összeállítottuk neked 10 év videós tapasztalatát hogy most egy egyedi és különleges ajánlatot tehessünk Neked.

„A különbség a kaland és a katasztrófa közt az előkészületekben rejlik.”

Tapasztalatunk szerint a videó eredményessége a vevőt vezető folyamat megtervezettségétől, az időzítéstől, az üzenet kommunikációs tartalmától, a megfelelő stílus megtalálásától, és a felvételre kellően felkészült szereplőtől, illetve a szereplő szándékától függ.

Igen, szeretnék videót alkalmazni a weboldalamon, a kommunikációimban, hogy személyesen szólíthassam meg a látogatóimat!
Igen, szeretnék videót alkalmazni a weboldalamon, a kommunikációimban, hogy személyesen szólíthassam meg a látogatóimat!

Eldöntöttük, hogy a legjobbat hozzuk ki Belőled, és a videós szereplésedből! Megkértem néhány Barátomat, hogy segítsenek Neked a maximális hatékonyság elérésében, a felkészülésben:

Weiser István
marketingstratéga, mestermeggyőző, író

Van, ki e nevet nem ismeri?

Engedjetek meg egy rövid bemutatkozást, bár legtöbbetek már úgyis mindent tud rólam. Te is tudod, hogy nem könnyű képekben gondolkozni, és még nehezebb magadat képekben megmutatni. Lassan 20 éve foglalkozom azzal, hogy ebben segítsek neked! A szegedi Ez Design Kreatív Stúdió igazgatója vagyok. 2007-ben alapítottam a Webvíziót mely az első videómarketing oldal volt Magyarországon. Az a dolgom, hogy Téged, a Te vállalkozásodat eddig nem remélt lehetőségekhez juttassam. A videó és a film jelentős hatékonyságnövelő eszköz! Mit tanulhatsz meg tőlem a Videós Mestermeggyőzés Workshopon? Most először átnyújtom neked mindazt a tapasztalatot, amelyet 10 év alatt összegyűjtöttem. Megtanítalak, hogy hogyan értékesíts eredményesen a mobilod segítségével a weboldaladon. Megosztom veled a videó alkalmazásának 7 titkát! Megmutatom, hogy mi van a függöny mögött… Esettanulmányokat hozok a gyakorlatból, amely tanulságait felhasználva egy hét alatt érsz el annyit, mint régen egy évnyi munkával.

Ferencz Judit
stílusszakértő, író

“A stílus egy dal, amikor a lélek és a test ugyanarra az ütemre mozdul, egyszercsak a megjelenés természetes, letisztult és sallangmentes lesz, az összes hangjegy a helyére kerül…”

Ferenc Judit stylexpert segít a dallam megkomponálásában… Judit stílusszakértő és imázskialakítással foglalkozik. Arra fog megtanítani, hogy a megjelenés, az öltözködés eszköztárát, hogyan használhatod fel munkádban, és életed többi területén, céljaid elérése érdekében. Nem elég sikeresnek lenni a munkádban, annak is kell látszanod, hogy hiteles legyél ügyfeleid és kollégáid szemében. Nincs ez másképp akkor sem, amikor a weblapodhoz, facebook oldaladhoz videót forgatsz, hogy fellendítsd a forgalmat, hogy ügyfeleidet tájékoztasd, megnyerd, hogy kedvet csinálj termékedhez, szolgáltatásodhoz. Fontos, hogy a megjelenésed pont azt az üzenetet közvetítse, amit Te szeretnél.

Bolya Imre
inspirációs előadó, tréner

Közel 9 éves multinacionális hátterének (Ernst & Young, Cisco, Magyar Telekom) köszönhetően tapasztalatot szerzett tanácsadói, mérnöki, sales és projektvezetői területeken, kiválóan érti az üzlet és a technológia nyelvét. A Magyar Telekomnál 4 évig vezette a KKV- és nagyvállalati szolgáltatásfejlesztésért felelős projektvezetői csapatot. 7 éve kezdett el foglalkozni a nyilvános beszéd rejtelmeivel. Ma már karizmatikus előadástechnikát oktat csoportosan és egyénre szabva is. Emellett speech coachként fontos előadásokra, beszédekre készít fel embereket. Eszköztárában a világ karizmatikusabb előadóinak modelljei, és az NLP leghatékonyabb kommunikációs elemei szerepelnek.

Bolya Imre
inspirációs előadó, tréner

Közel 9 éves multinacionális hátterének (Ernst & Young, Cisco, Magyar Telekom) köszönhetően tapasztalatot szerzett tanácsadói, mérnöki, sales és projektvezetői területeken, kiválóan érti az üzlet és a technológia nyelvét. A Magyar Telekomnál 4 évig vezette a KKV- és nagyvállalati szolgáltatásfejlesztésért felelős projektvezetői csapatot. 7 éve kezdett el foglalkozni a nyilvános beszéd rejtelmeivel. Ma már karizmatikus előadástechnikát oktat csoportosan és egyénre szabva is. Emellett speech coachként fontos előadásokra, beszédekre készít fel embereket. Eszköztárában a világ karizmatikusabb előadóinak modelljei, és az NLP leghatékonyabb kommunikációs elemei szerepelnek.

A nap fénypontja: 4 szakértő, 4 szempont, 4 látásmód!
Készülj fel: minden kérdésedre választ kapsz!

Jelentkezem!

Kérdezz tőlünk!

  Tanulj meg profi videókat készíteni, postolni a mobiloddal, és válj a mestermeggyőzés mesterévé! A videó a legfontosabb hatástöbbszöröző eszköz, ami sikert hoz. Rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg általa, úgy hogy a veled való találkozás megadja az ügyfeleidnek a BIZALMAT és személyes jelenléted élményét.

  Figyelem! Eddigi tapasztalataink alapján – közkívánatra – a képzést egy stratégiai és egy megvalósító napra bontottunk.

  1. nap
  A videózás
  gyakorlata
  Workshop

  Hogyan készítsünk, szerkesszünk és postoljunk videókat a saját mobilunkkal magabiztosan?

  1. Milyen típusú videók és csatornák léteznek? (nyertes kampányok bemutatása)
  2. Hogyan építsd fel a cselekvésre ösztönző videód kommunikációját?
  3. Hogyan építsd fel a megfelelő stílust, hogyan használd a videót személyes márkaépítésre?
  4. Tanuld meg elkerülni a leggyakoribb hibákat, amelyek negatív irányba befolyásolják a hatékonyságot és amatőrré változtatják a produkciódat!
  5. Hogyan jelentkezz be élőben a facebookra? (haladóknak)
  6. Minek alapján válaszd ki az öltözéked, mire figyelj?
  7. Hogyan kezeld és győzd le a lámpalázad?
  8. Hogyan csiszold az előadásmódod és gyakorold a szereplést?

  +1 ÚJ TREND BÓNUSZ ELŐADÁS: Prezi.com videók

  A nap végére képes leszel önálló videókat készíteni és postolni a saját mobiloddal.

  2. nap
  Videóhirdetési Nap
  Taktikák, Stratégiák

  DÉLELŐTT:
  Értékesítési videó
  Pszichológiája és felépítése.
  Hogyan készítsünk, olyan
  szórakoztató és lenyűgöző
  videóhirdetést a közösségi
  médiában, amely ELAD.
  Automatikusan és kiszámíthatóan
  a személyes jelenlét nélkül.

  8 bevált sablont adunk a kezedbe értékes munkalapok formájában, melyek segítségével gyerekjáték lesz nagy konverziójú videó hirdetések elkészítése.

  Kiderül mire helyezd a hangsúlyt a kommunikációdban, hogy a videód azonnali cselekvésre ösztönözze a látogatót és képes legyen önállóan értékesíteni.

  Ismerd meg azokat a kulcsokat, amelyek nem hiányozhatnak a szövegedből.

  Hogyan válaszd ki a videód megjelenésének helyét és idejét?

  Checklistákat, melyek garantálják a sikert.

  Megtanulod úgy optimalizálni és javítani a videohirdetéseid konverziós arányát anélkül, hogy további verziókat kellene forgatnod.

  DÉLUTÁN:
  Ügyfélszerzés a Youtube-on.
  Tanuld meg, hogyan indíts
  videóhirdetést a youtubon egy
  teljesen hideg közönség számára.

  Lépésről lépésre végigvesszük a Youtube irányítópult beállításait, a hirdetések elhelyezési lehetőségeit.

  Megmutatjuk azt a 6, kevesek által ismert összetevőt, melyre egy nyertes videóhirdetéshez szükség van.

  Megmutatjuk, hogyan optimalizálhatod a lehető legmagasabb megtérülés érdekében a kampányaid.

  Hogyan használd ki azokat a speciális célzási taktikákat, melyek a hirdetésedet az ideális vásárlónak jeleníti meg, úgy hogy akár rólad még nem is hallott, tehát nem szükséges a márkád ismerete. (Új termék bevezetésének sikerstarégiája)

  Hogyan tervezd meg a filmben közölt információk időzítését, pl. ha Youtube előtt használod?

  A nap végére rendelkeznie fogsz egy teljesen testreszabott videohirdetés forgatókönyvével, amely bizalmat teremt egy vadonatúj de még hideg érdeklődőkkel és átalakítja őket a terméked vagy szolgáltatásod valódi vásárlóivá.

  Utasítsd magad mögé a konkurensedet, a videós meggyőzés képességével.

  Egy biztos: Valaki jeget fog kérni a tarkójára, amikor meglátja, hogy a
  másik mennyire hatékony videókat használ a közönség meggyőzésére.

  Már csak az a kérdés, hogy ki lesz az: Te vagy a konkurensed?

  FIGYELEM, ez nem többszáz fős képzés,
  és nem is való mindenkinek,
  így a helyek 80%-a a rendezvényeinken már elkelt!

  Jelentkezz Weiser István
  Videós Mestermeggyőző Workshopjára
  most 50%-os Earlybird kedvezménnyel:
  használd az Earlybird kuponkódot!

  FIGYELEM, ez nem többszáz fős képzés, és nem is való mindenkinek, így a helyek 80%-a a rendezvényeinken már elkelt!

  Jelentkezz Weiser István Videós Mestermeggyőző Workshopjára most 50%-os Earlybird kedvezménnyel: használd az Earlybird kuponkódot!

  FIGYELEM, ez nem többszáz fős képzés, és nem is való mindenkinek, így a helyek 80%-a a rendezvényeinken már elkelt!

  Jelentkezz Weiser István Videós Mestermeggyőző Workshopjára most 50%-os Earlybird kedvezménnyel: használd az Earlybird kuponkódot!

  Néhány gyakori kérdés az egész napos képzéssel kapcsolatban!

  Meddig tart?
  Előreláthatólag 17 és 18 óra közt fejeződik be a képzés.

  Milyen technikai felkészültséget igényel?
  Alapvetően semmilyet, az alapokról kezdünk. A nap végére mindenki önállóan fog tudni videókat készíteni és feltölteni a közösségi médiákra a saját telefonja segítségével.

  Kell rendelkeznem kamerával?
  A képzéshez nem szükséges, csak egy videó rögzítésére alkalmas okostelefon, lehetőleg internet eléréssel.

  A részvétel feltétele, hogy legyen szereplési gyakorlatom?
  Nem. Sőt valójában előny, mert így a nulláról tudunk építkezni hibás berögződések nélkül.

  Maradt kérdésed? Írj nekem: info@weiser.hu

  A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK TEHÁT: