Néhány Megbízóm, Barátom véleménye

“Könyvből, barátból kevés kell, de az legyen jó.”

“Sok előadót invitálok a főiskolára a valódi üzleti szférából, hogy a diákok minél több dolgot lássanak-halljanak. Weiser István azon különlegesek közé tartozik, akik nem csak mesélnek a gyakorlatról, hanem azt stratégiai rendszerbe is helyezik.”
Dr. habil. Papp-Váry Árpád PhD, a Marketing Intézet vezetője A Budapesti Metropolitan Főiskola Turisztikai és Gazdasági Karának dékánja
“Istvánnal több mint egy évtizede dolgozunk együtt, elsősorban azért, mert rendelkezik a stratégiai éleslátás és a vizuális kommunikációhoz szükséges kreativitás ötvözetével. A közös munkánk során nem öncélú, csupán szép dizájnt hozott létre a csapatával, mint az átlagos kreatívstúdiók, hanem minden alkalommal segített azt összehangolni a stratégiai célokkal. Elmondhatom, hogy segít a megbízóinak a jó stratégia megalkotásában, de egyúttal képes megtalálni a stratégia megvalósításához szükséges kreatív lépéseket.”
Sztípity Róbert, Shop.Builder webáruház
„Leülsz Istvánnal beszélni, és szinte tapinthatóan érzed a cégedben rejlő lehetőségeket. Felismeri az erősségeidet, és arra építkezik. Egy jó adag merészséggel. Az ő erőssége az a gyakorlatias, kombináló képzelőerő, amivel valahogy ösztönösen megtalálja azt, ami sikeressé tesz. Mindez masszív mennyiségű üzleti tapasztalattal és folyamatos tanulással párosul, vagyis amit kitalál, az garantáltan működik. Egyszerűen nem éri meg nem hallgatni rá.”
Szalai Gabriella, az Év Marketingese, AngolNyelvTanitas.hu
„Örülök, hogy nem a konkurenciával dolgozol, hanem velünk. 3 éve dolgozunk együtt. Azóta gyökeresen megváltozott a kommunikációnk, tele vagyunk ötletekkel. Ami a leglényegesebb, hogy a marketingünk kidolgozásával és a megjelenésünk tökéletesítésével az eredményeink is kézzelfoghatóvá váltak. A közös munkánk során egyszerre kaptam profi marketinget és igazi élményt a sikeres vezetővé válás területén!”
Erdősi Róbert, A szegedi PizzaFutár tulajdonosa
“Van egy embertípus, amelyik mániákusan az újdonságokat keresi, mert tudja, hogy azokban van elrejtve a legnagyobb lehetőség. Aki ilyen, az jó társra fog lelni Weiser Istvánban! Istvánnál már akkor mászkáltak a kis videoemberek a weboldalakon, amikor ilyet még senki mástól nem láttunk.
Az elsők között csinált Magyarországon vírusvideót, és nála éltem át először, hogy egy videó a nevemen szólított! Egy igazi marketingvizionista, akire kötelező odafigyelni.”
Wolf Gábor, Marketing Commando
„Egy marketingesnek mindig modern, naprakész gondolkodásúnak kell lennie, függetlenül attól, hány éves. Ugyan akkor ezt a szakmát nem lehet könyvből megtanulni: tapasztalat nélkül semmit nem ér az elméleti tudás. Weiser István munkáiban azt szeretem a legjobban, hogy egyesül benne az örökifjú újító ötletgazdagsága és a sokéves gyakorlat – nagyon-nagyon ritka kombináció. A márkaneve: webvizionista, nem üres szó, ő tényleg az!”
Janata Krisztina, kisvállalati marketing-tanácsadó, a Metropolitan címzetes docense
„Kevés olyan embert ismerek, akinek ennyire újszerű, életigenlő és nemritkán humorral átszőtt megközelítése van az üzleti élethez, mint neki. Pedig az élet alapvető játékszabályai szerint gondolkodik és cselekszik. Csak ő valóban JÁTSZIK. Mer újítani, bátran kísérletezni, kicsit más bőrébe bújni, mer látható lenni, véleményt mondani, mer dönteni két játéklehetőség között, és mer bőségesen adni is – ötletet, tanácsot, élményt –, mert tudja, hogy az élet játékszabályai szerint azt kapod vissza, amit másoknak és a világnak adsz. Ha Te is ezt vallod, csak még kevesebb benned a mersz, hagyatkozz bátran István tanácsaira! Vidám, kreatív, újszerű feladatokban és új eredményekben dúskáló útra visz. Köszi mindent!”
Erdős Ágnes, A MadeByYou alkotóműhelyek vezetője

Szabó Péter riportja Weiser István marketing-stratégával