/Mastermind Csoport
Mastermind Csoport 2019-12-18T16:11:20+00:00

Tapasztald meg a Mesterelme csoport technológiájának döbbenetes erejét, amellyel egy évre elegendő ötletet kapsz, választ kapsz dilemmáidra, és működővé csiszoljuk marketing stratégiádat 2 kemény nap alatt!

Jelentkezz Weiser István MasterMind Csoportjába!

A 2 napos Marketingstratégia-alkotó Workshopon 8-9 cégvezető társaddal és Weiser István marketing stratégával végre megoldást találhatsz azokra problémáidra, amelyben a kollégáid, vagy cégtársad (közvetlen környezeted) már nem tudnak segíteni!

A Mastermind Csoportot Weiser István vezeti, aki Wermer Andrással közösen több Csoportot is sikerre vitt, így ebben a technikában az egyik legtapasztaltabb szakember vezeti személyesen az alkotófolyamatot.

Mi a MasterMind?

A MasterMind, más néven Mesterelme csoport egy széles körben alkalmazott technika Angliában, illetve amerikai üzletemberek körében. A módszer az együtt gondolkodás és a különböző látásmódok lehetőségeit aknázza ki olyan módon, hogy a csoport összes tagja profitálni tud az itt születő ötletekből, észrevételekből.
A workshopon a hasonló tudásszintű, de más-más területen szakértő résztvevőink irányított,
mégis szabad beszélgetés keretében oszthatják meg egymással a dilemmáikat, kérdéseiket,
melyekre közösen találunk megoldást.

Miért olyan hatékony ez a módszer?

A MasterMind hihetetlen hatékonysága két tényezőből fakad. Egyrészt senki sem tud kibújni a saját helyzetéből, és objektíven, kívülről látni a cégét és önmagát. A csoportos gondolkodás során a többiek tükörként mutatnak meg olyan problémákat, irányvonalakat, amelyekhez a saját korlátaid miatt nem férhetsz hozzá. Könyörtelen őszinteségre számíthatsz. A siker másik esszenciája a közös szellemi erő: az új irányok felkutatásában, stratégiák kialakításában a saját, untig ismert gondolataid mellett olyan friss, megdöbbentő felismeréseket kaphatsz a többiektől, amelyek nem egyszer vállalkozásod egész jövőjét megváltoztatják.

Kinek érdemes csatlakozni a Csoporthoz?

 • Aki bizonytalan, vagy vannak elakadásai azzal kapcsolatban, hogy mi legyen az új irány a marketingjében. Akinek elege van az elméletekből és gyakorlati tanácsokat, akciótervet szeretne.
 • Aki szeretné kihasználni 9 cégvezető briliáns ötleteit egy tapasztalt vezető irányításával.
 • Aki megerősítést szeretne, arra vonatkozólag, hogy a marketingjéről, kommunikációjáról jól gondolkodik!
 • Aki még nem ismeri a Mesterelme Csoport technikájában rejlő lehetőségeket, de szeretné megtapasztalni, kipróbálni.
 • Aki később szeretne saját hasonló Csoportot építeni, és kíváncsi hogyan működik ez
  élőben?

Kinek nem ajánlom a részvételt?

 • Aki bombabiztos stratégiával rendelkezik, és nem szeretné újabb irányokkal, lehetőségekkel bezavarni az eredeti koncepciója töretlen haladását.
 • Aki úgy érzi, neki már nem lehet új dolgot mutatni.
 • Aki nem bírja a kritikát, illetve a szembesülést egy esetlegesen hibás koncepciójával. (Erre azért szokott lenni példa)
 • Akinek már van saját Mastermind Csoportja, ami elegendő ötletet, megoldást termel.
 • Aki mindenkinél jobban tud mindent, így nehezen fogad el kívülről megoldásokat.

MasterMind csoport

A következő MesterElme Csoportok időpontjai:

2020. február 27-28. (még 2 hely)
2020. március 26-27. (még 3 hely)

Figyelem! Nagyon fontos, hogy a kapott ötletek, és stratégia elmélyítésére szánjunk megfelelő mennyiségű munkát és időt, ezért a Csoportban való részvételt maximum 3 havonta javasoljuk, de évente minimum egyszer.

A részvételi díj 1 fő részére 180.000 Ft
(A szállást és az ellátást mindenki magának rendezi.)
(A Csoport egy Budapesthez közeli helyszínen lesz.)

Lemondási feltételek: a meghirdetett kezdési időpont előtt 1 hónapig ingyenes. 30-15 nap között 50%, 2 héten belüli lemondás esetén 100% a sztornódíj. A csoportdinamika miatt nagyon fontos, hogy megfelelő számú résztvevővel dogozzunk. A kis létszám miatt már 1 cég kiesése is megbontja ezt. Gondosan válogatjuk meg a csoportot, rövid határidőn belül már nem lehet új céget beszervezni. Köszönjük megértésed!