Weiser István
Térnyerés Webinárium – Vendégtér és vendégszámnövelő webinárium Étterem- és Pizzériatulajdonosok számára!
Hogyan tudod érezhetően megnövelni
az asztalaid számát, és ezzel akár 20-30%-os forgalomnövekedést generálni?
Jelentkezz a következő, teljesen INGYENES, kizárólag étterem, pizzéria és kávézó tulajdonosoknak szóló webináriumomra, ahol megmutatom mi az két, lehetséges módszer amivel nagyobb vendégteret tudsz kialakítani, még ha azt is gondolod, hogy erre Neked esélyed nincs!
Miért érdemes eljönnöd
a 100% díjmentes webináriumra?
2024. május 9. csütörtök 20:00
Helyszín: Online, így csak egy számítógépre
és internetre lesz szükséged
Azok az Éttermek akikkel együtt dolgozom, kivétel nélkül arról számolnak be, hogy rekord idő alatt válnak piacvezetővé a saját területükön, duplázódik meg az eredményesség, mert rekordsebességgel nő irántuk a bizalom, és onnantól már nem csak az ÁR számít!
+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!
Ha az előadás után még maradt kérdésed, vagy nem tudod, hogyan lehet a webináriumon hallott lehetőségeket átültetni a saját vállalkozásodba, akkor kérdezz tőlem bátran, akár többször is!
Ki az a Weiser István? Miért bízhatok benne?
Ami a legfontosabb: A gyakorlat embere vagyok, nem szobatudós. Amit tanítok, azt többször kipróbáltam és garantáltan működik!
Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel!
Többezer vállalkozónak segítettem már szemináriumaimmal könyveimmel de személyesen is több száz vállalkozás kért tőlem tanácsot a vevőszerző stratégiájuk kialakításában.
6 üzleti könyvet írtam, köztük a népszerű Vásárlói Élményteremtés M?űvészetének és az Árazás 48 törvényének vagyok szerzője, valamint gyakran felkért előadója vagyok a Magyarország legnagyobb Marketing Konferenciáinak.
Szakterültem a termékteremtés, ami azt jelenti, hogy hogyan hozz létre olyan terméket, vagy szolgáltatást, amit nem neked kell eladni, hanem a piac akarja azt megvenni.
Kézzelfogható bizonyítékot szeretnél?
Eddig több mint 50 magyar étterem és közel 500 vállakozás eredményeit dupláztam meg szakért?i csapatommal.