„Használd éttermed forgalmának növelésére azokat a stratégiákat, amelyekről a versenytársad majd egy év múlva fog először hallani!”
Hogyan tartsd meg és növeld tovább
éttermed forgalmát a jelenlegi nehezített pályán,
ahol csak az hallani,
hogy sorban zárnak be a többiek?
Jelentkezz a következő, teljesen INGYENES, kizárólag Étterem tulajdonosoknak és vezetőknek szóló webináriumomra,
és érjük el együtt, hogy Te legyél az, akinél kérdés nélkül a legtöbb pénzt költik a vendégek, akik hétről hétre Titeket választanak!
Hogy miért érdemes mindenképp regisztrálnod? Miről lesz szó?
2024. október 21. (hétfő) 19:30 óra
Ha igazak rád az alábbi állítások,
akkor nézd meg a fenti rövid videót!
1. Alapanyag árak és a rezsiköltségek az egekben. Ha nem követjük le az emeléseket, a profitunk bánja!
2. Érezhetően esik vissza a vásárlási hajlandóság a vendégek egyre ár-érzékenyebbek. Komolyabb marketingre lenne szükség, viszont nincs erre multis költségvetésünk.
3. Egyre küzdelmesebb a helyzet a munkaerő piacon. Gyenge, megbízhatatlan az „emberanyag”, akikkel nagyon nehéz csatát nyerni, a növekedésről nem is beszélve…
+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!
Ha az előadás után még maradt kérdésed, vagy nem tudod, hogyan lehet a webináriumon hallott lehetőségeket átültetni a saját vállalkozásodba, akkor kérdezz tőlem bátran, akár többször is!
Kézzelfogható bizonyítékot szeretnél?
Eddig több mint 50 magyar étterem és pizzéria eredményeit dupláztam meg szakértői csapatommal.
Ki az a Weiser István? Miért bízhatok benne?
Ami a legfontosabb: A gyakorlat embere vagyok, nem szobatudós. Amit tanítok, azt többször kipróbáltam és garantáltan működik!
Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel!
Többezer vállalkozónak segítettem már szeináriumaimmal könyveimmel formátumban, de személyesen is több száz vállalkozás kért tőlem tanácsot a vevőszerző stratégiájuk kialakításában.
6 üzleti könyvet írtam, köztük a népszerű Vásárlói Élményteremtés Művészetének és az Árazás 48 törvényének vagyok szerzője, valamint kedvelt előadója vagyok a Magyarország legnagyobb Marketing Konferenciáinak.
A vendéglátás-marketing a kedvenc területem,
több mint 50 pizzéria és étterem eredményeit többszöröztük meg az elmúlt 3 év során.