„Használd éttermed forgalmának növelésére azokat a stratégiákat, amelyekről a versenytársad majd egy év múlva fog először hallani!”

Hogyan tartsd meg és növeld tovább
éttermed forgalmát a jelenlegi nehezített pályán,
ahol csak az hallani,
hogy sorban zárnak be a többiek?

Jelentkezz a következő, teljesen INGYENES, kizárólag Étterem tulajdonosoknak és vezetőknek szóló webináriumomra,
és érjük el együtt, hogy Te legyél az, akinél kérdés nélkül a legtöbb pénzt költik a vendégek, akik hétről hétre Titeket választanak!

Hogy miért érdemes mindenképp regisztrálnod? Miről lesz szó?

  • Hogyan lehetsz TE az első számú választás a Vendégek szemében még akkor is, ha tucatnyi versenytársad van: mit tehetsz annak érdekében, hogy egyértelműen téged válasszanak akkor is, ha nem mész bele az árversenybe?

  • Mi az a 4 tévhit, ami visszatart attól, hogy kiemelkedj a konkurensek közül: ha azt hiszed, csak akkor lehet rekord bevételed, ha te voltál az első a piacon, vagy akkor, ha te vagy a leghangosabb, esetleg neked van a legtöbb pénzed, tévedsz!
    Ez nem pénz kérdése, hanem… a webináron elárulom!

  • Kiderül, hogy melyik az a 3 kulcsterület, amely meghatározza az Éttermed által termelt profitot,

  • Megmutatom, hogyan többszöröztem meg több magyar nagyvárosi étterem eredményeit,

  • Kipróbált és működő magyar esettanulmányokat és megoldásokat mutatok be, amelynek alap ötleteit azonnal fel tudod használni a saját üzletedben is,

  • Elmondom, hogy készülj fel egy esetleges újabb krízisre, hogy ne a földön végezd,

  • Elárulom, mi az a 9 kritikus terület, amire most fokozottan figyelned kell a siker érdekében.

2024. október 21. (hétfő)  19:30 óra

0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

Ha igazak rád az alábbi állítások,
akkor nézd meg a fenti rövid videót!

1. Alapanyag árak és a rezsiköltségek az egekben. Ha nem követjük le az emeléseket, a profitunk bánja!

2. Érezhetően esik vissza a vásárlási hajlandóság a vendégek egyre ár-érzékenyebbek. Komolyabb marketingre lenne szükség, viszont nincs erre multis költségvetésünk.

3. Egyre küzdelmesebb a helyzet a munkaerő piacon. Gyenge, megbízhatatlan az „emberanyag”, akikkel nagyon nehéz csatát nyerni, a növekedésről nem is beszélve…

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

Ha az előadás után még maradt kérdésed, vagy nem tudod, hogyan lehet a webináriumon hallott lehetőségeket átültetni a saját vállalkozásodba, akkor kérdezz tőlem bátran, akár többször is!

Kézzelfogható bizonyítékot szeretnél?

Eddig több mint 50 magyar étterem és pizzéria eredményeit dupláztam meg szakértői csapatommal.

Ki az a Weiser István? Miért bízhatok benne?

Ami a legfontosabb: A gyakorlat embere vagyok, nem szobatudós. Amit tanítok, azt többször kipróbáltam és garantáltan működik!

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel!
Többezer vállalkozónak segítettem már szeináriumaimmal könyveimmel formátumban, de személyesen is több száz vállalkozás kért tőlem tanácsot a vevőszerző stratégiájuk kialakításában.

6 üzleti könyvet írtam, köztük a népszerű Vásárlói Élményteremtés Művészetének és az Árazás 48 törvényének vagyok szerzője, valamint kedvelt előadója vagyok a Magyarország legnagyobb Marketing Konferenciáinak.
A vendéglátás-marketing a kedvenc területem,
több mint 50 pizzéria és étterem eredményeit többszöröztük meg az elmúlt 3 év során.